Breakout Sessions ...

Læs mere om alle de forskellige Breakout Sessions, du kan deltage i til WORKFLOW21.

#1 Security – Sådan sikrer du dit ServiceNow miljø  

Hvordan kan man kontinuerligt evaluerer ServiceNow miljøets sikkerhed? Det kan du få svar på, når Kim går i dybden med emnerne; Web App Security, HealthScan og Instance Security Center!  

#2 Hold CMDB’en up-to-date med Data Certification

Har I en CMDB, men ved ikke helt, om I kan stole på informationerne i den? Kræver jeres Disaster Recovery plan, at I ved hvor forretningskritiske jeres systemer er, men det har ingen set på siden planen blev lavet? Lyder det bekendt, så gå ikke glip af denne Breakout Session, hvor Christian ser nærmere på de mange fordele ved Data Certification Framework. 

#3 Scoped Applications - do's & dont's

Hvorfor skal man bruge Scoped Applications i sin ServiceNow instans, er det overhovedet nødvendigt? Hvordan kommer man igang og hvad skal man passe på?  Bliv klogere på do's & dont's når Christian Graabæk sætter Scoped Applications under luppen.

#4 Få succes med HR Service Delivery

Hvordan sikrer vi en hurtig, stabil og Out-of-the-box implementering af HRSD i ServiceNow? Det kan du få indsigt i på denne Breakout Session, hvor Jesper introducerer konkrete værktøjer, tilgange og Do's & dont's.  

#5 CSDM 3.0 i praksis – fra teori til praksis i Region Nordjylland 

Hvad bidrager CSDM med i praksis? Hvordan kom Region Nord i gang, og hvilke gevinster og erfaringer kan vi høste med brugen af CSDM-metodikken? Maja og Hans Ole stiller skarpt på CSDM og giver eksempler på, hvordan den Elektroniske Patientjournal (EPJ) er modelleret til et konkret værktøj.

#6 Integrationer og eBonding i HyperSpeed 

Har du været med til langvarige integrations projekter, der strækker sig over uger, måneder, år, og vil du helst kunne lave integrationer med dine samarbejdspartnere efter en self-service model? Så spænd selen og deltag i denne Breakout Session med Jesper og hør hvordan det gøres. 

#7 Re-implementering i praksis – sådan holder du dig til OOTB

Hvad betyder OOTB for jeres forretning? Hvad er fordelene, og hvad skal man være ekstra opmærksom på, når man går fra customized til ’Out of the box’ standard-løsninger? Lyt med, når Mikkel og Mikkel går OOTB efter i sømmene og diskuterer fordele og begrænsninger.

#8 Core Workflow – entry level Service Management til resten af virksomheden

Hvad er essensen af Service Management, og i hvilken form kan det skabe værdi uden for de gængse service-områder som IT, HR, Finans etc.? Det kigger vi nærmere på i denne breakout session, hvor vi kigger på Core Workflow - en konkret entry level Service Management løsning som kan bruges bredt ud i forretningen.

 

Klik her for at komme tilbage til WORKFLOW21 tilmeldingssiden

WORKFLOW21