Om Syspeople - en erfaren ServiceNow partner

Syspeople er specialister i service management, overvågning og automatisering. Vi tilbyder dig nogle af Danmarks skarpeste kompetencer.

Førende løsninger

Med Syspeople som partner får du integrerede løsninger inden for:

  • ServiceNow
  • Microsofts produktsuite (System Center, Azure m.m.)

Syspeople er eksperter i at integrere Microsofts produktsuite med ServiceNow til en samlet løsning der giver din IT-afdeling det komplette overblik og mulighed for at agere.

Syspeople er ServiceNow “Implementation Partner” og Microsoft Gold Partner. Det betyder at du kan hente kvalificeret rådgivning og implementeringsassistance hos Syspeople.

Skaber sammenhæng

Henvender du dig til Syspeople, får du adgang til specialister inden for et af områderne: Service management, overvågning eller automatisering. Syspeoples medarbejdere har fokus på at skabe et sammenhængende it-miljø der fungerer på tværs af platforme, så det skaber størst mulig værdi for din virksomhed og din IT-organisation. 

Vi møder dig med interesse, passion og integritet. Vi ønsker at bidrage til at du får den bedste løsning.

Understøtter ITIL-framework

Får du en løsning med Syspeople som partner, kan du drage fordel af Syspeoples erfaring inden for  Service Management og ITIL (Information Technology Infrastructure Library). ITIL er den anerkendte standard på området for implementering IT Service Management-løsninger.  Hvor det giver mening for din virksomhed kan ITIL anvendes. Syspeople kan gennem rådgivning, opbygning og implementering sikre at du lever op til ITIL-standarden hvor det giver mening.

Vil du vide mere om anvendelsen af ITIL i forbindelse med IT Service Management, så kontakt os gerne.

Vil du vide mere?

Lad Syspeople kontakte dig.

Sparring med Syspeople?

Hvis du er interesseret i at vide mere om service management, overvågning eller automatisering i din virksomhed, så vil vi gerne indgå i en dialog og give indput og sparring, uanset om du allerede har en løsning eller du overvejer hvad der er det rigtige valg for dig.

Har du allerede en løsning kan du også rekvirere os til at lave et servicetjek.

Kontakt os på telefon +45 70 34 56 57 eller mail info@syspoeple.dk.

Læs om Syspeople