Om Syspeople

Syspeople er specialister i service management, overvågning og automatisering. Vi tilbyder dig nogle af markedets absolut skarpeste kompetencer på disse områder.


Service Management - overvågning og automatisering

Specialer

Henvender du dig til Syspeople, får du adgang til en specialist inden for et af områderne: Service management, overvågning eller automatisering. Det er de områder, som vi i Syspeople har specialiseret os i. At valget netop falder på disse områder er ikke et tilfælde. Det er nemlig tre områder, der hænger helt naturligt sammen, hvis man ønsker der størst mulige værdi for virksomheden.

Vi møder dig med interesse, passion og integritet. Vi ønsker at bidrage til at du får den bedste løsning.

Understøtter ITIL-framework

Får du en løsning med Syspeople som partner, kan du drage fordel af Syspeoples erfaring inden for  Service Management og ITIL (Information Technology Infrastructure Library). ITIL er den anerkendte standard på området for implementering IT Service Management-løsninger.  Hvor det giver mening for din virksomhed kan ITIL anvendes. Syspeople kan gennem rådgivning, opbygning og implementering sikre at du lever op til ITIL-standarden hvor det giver mening.

Vil du vide mere om anvendelsen af ITIL i forbindelse med IT Service Management, så kontakt os gerne.ITIL og Service Manaement

Får du alle fordele med?

Det kan være af stor værdi for dig at få en løsning der er sammenhængende og kan skaleres i takt med behovet i din virksomhed. 

For at få den fulde effekt af en service management-løsning, kan det være en god ide at se nærmere på både overvågnings- og automatiseringsmuligheder, da der kan ligge mange forbedrings- og effektiviseringsmuligheder gemt her.

Vi giver dig gerne sparring om hvordan dette kan gøres. Kontakt os via formularen herunder.

Førende løsninger

I Syspeople satser vi på at tilbyde de bedste løsninger på hvert af deres områder. Vi tilbyder følgende service management-løsninger. 

Til overvågning og automatisering anvender vi flere løsninger, som kan kombineres på tværs af service management løsninger.

Syspeople er ServiceNow “Implementation Partner” og Microsoft Gold Partner. Det betyder at du kan hente kvalificeret rådgivning og implementeringsassistance hos Syspeople.


ServiceNow partner service management

 

Microsoft gold partner

Sparring med Syspeople?

Hvis du er interesseret i at vide mere om service management, overvågning eller automatisering i din virksomhed, så vil vi gerne indgå i en dialog og give indput og sparring, uanset om du allerede har en løsning eller du overvejer hvad der er det rigtige valg for dig.

Har du allerede en løsning kan du også rekvirere os til at lave et servicetjek.

Send os en besked via formularen herunder eller tag kontakt på telefon +45 70 34 56 57 eller mail info@syspoeple.dk.

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i en uforpligtende dialog.

Jeg svarer gerne på spørgsmål. Også hvis du blot gerne vil vide mere om best practice inden for Service Management, automatisering eller overvågning. Jeg vender hurtigt tilbage.

De bedste hilsner

Mikkel Leth-Nissen
Direktør Syspeople

Læs mere om mig her

Kontakt