Persondatapolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi nogle af denne type oplysninger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig webinarer eller når du udfylder en kontaktformular.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig relevant indhold og til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at deltage i et webinar eller at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger fra web: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, virksomhed, telefonnummer, e-mail, og adresse.

Bemærk, at visse personoplysninger er nødvendige at indsamle for, at du kan anvende hjemmesidens funktioner.

Vi indsamler desuden i visse tilfælde dit navn, stillingsbetegnelse, telefonnummer og e-mail adresse fra tredjeparter, herunder offentlige tilgængelige databaser som CVR, Bisnode eller LinkedIn, eller efter telefonisk kontakt. Disse oplysninger anvender vi i forbindelse med vores opmærksomhedsskabende tiltag og ved markedsføring.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares kun i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige, f.eks.  hvis vores kundeforhold ophører. Perioden afhænger af typen af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af oplysninger

Til opbevaring og behandling af data anvender vi tredjeparter. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne. Tredjeparter må ikke anvende personoplysninger til egne formål. Til webinarer anvender vi software fra livestorm.co. Ved tilmelding til webinar henvises der på tilmeldingsformularen særskilt til Livestorms persondatapolitik.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytter de funktioner, som vi tilbyder på vores hjemmeside.

Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

Ændringer af denne privatlivspolitik

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@syspeople.dk. I forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder, beder vi dig give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Syspeople
Vestergade 58N
8000 Århus C
Telefon: +45 7034 5657 
Email: info@syspeople.dk