En erfaren ServiceNow partner

Hos Syspeople er vi specialister i service management og digital transformation.
Vi tilbyder dig nogle af Danmarks skarpeste kompetencer på området.

Syspeoples ydelser

Syspeople er et konsulenthus drevet af folk, som alle brænder for og er dedikerede til at levere den bedste service management løsning på markedet. Som ServiceNow Premier Partner hjælper vi nogle af Danmarks største offentlige og private virksomheder med at digitalisere og automatisere forretningsprocesser og workflows. Det gør vi ved at konvertere forretningsstrategier og mål til konkrete digitale løsninger, som skaber reel forretningsværdi for vores kunder og som sikrer sammenhæng mellem mennesker, processer og teknologi.

Vi tager ansvar
Med forretningsindsigt og dybe tekniske kompetencer tager vi ansvar for at skabe værdi til dit projekt og til din virksomhed.

Digital transformering
Som en aktiv medspiller og facilitator af digital transformation, skaber vi sammen med dig løsninger, der styrker samarbejde og konkurrencekraft i din virksomhed.

Med Syspeople som partner får du integrerede løsninger inden for ServiceNow og Microsofts produktsuite, herunder System Center, Azure m.m.

Specialist i ServiceNow
Eksperter i ServiceNow løsninger

Et hold af specialister

I Syspeople har vi valgt en samarbejdsorienteret tilgang til alle projekter. Det betyder, at alle vores projekter løses af et team bestående af Solution Architects, teknisk velfunderede udviklere og en projektleder. Det er teamet, som sammen udgør specialistfundamentet til at levere den bedst mulige løsning til vores kunder.

Hvert delprojekt løses af den person i teamet, som er bedst rustet til at udføre den pågældende opgave. Det er også den akkumulerede viden af hele projektteamet, der udgør grundlaget for rådgivningen af en kunde og for at levere den rigtige løsning til kunden. På den måde sikrer vi at vores kunder får den absolut bedste rådgivning og løsning.

Sådan arbejder vi i Syspeople

Vi arbejder ud fra en agil projektmodel, der bygger på ServiceNows delivery model. Med en agil projektmodel og dedikerede kompetencer sættes et team af højt motiverede og kompetente folk, der sikrer, at dit projekt kommer helt i mål.

Hele vores projektmodel er bygget op med henblik på at give dig den størst mulige succes med dit projekt.

Bliv udfordret
Du vil opleve Syspeople som en medspiller, der sætter dig og din forretnings mål i højsædet, og en partner der udfordrer dig på tilgang og løsning.

​Syspeople er eksperter i at integrere Microsofts produktsuite med ServiceNow til en samlet løsning, der giver din IT-afdeling det komplette overblik og mulighed for at agere.

ServiceNow delivery model
Ekspert i IT service management

Eksperter i service management

Henvender du dig til Syspeople, får du adgang til specialister inden for minimum et af områderne: Service managementovervågning eller automatisering. Syspeoples medarbejdere har fokus på at skabe et sammenhængende løsninger, der fungerer på tværs af platforme, så det skaber størst mulig forretningsværdi i din virksomhed. 

Vi møder dig med interesse, passion og integritet. Vi ønsker at bidrage til, at du får den bedste løsning.

Vores mission

I Syspeople ønsker vi at gøre en forskel for vores kunders forretning,
og vi ønsker at skabe en fantastisk arbejdsplads.
Det afspejler sig i vores mission, hvor vi stræber efter:

At skabe et fantastisk sted at arbejde,
et miljø som sikrer work-life balance og personlig udvikling. At være en væsentlig og u-undværlig samarbejdspartner for vores kunder, der bidrager til at gøre en positiv forskel for vores kunders forretning og deres ansattes arbejdsforhold og -opgaver.

Syspeople Børsen Gazelle

Syspeople AAA kredit rating


Positiv udvikling i Syspeople

En sund virksomhed i vækst
Hos Syspeople oplever vi en positiv udvikling. I 2019 blev vi for tredje år i træk udnævnt til Gazelle af Børsen og hos Dun & Bradstreet har vi en AAA-kreditrating. En positiv udvikling, som vi kan takke både vores kunder og medarbejdere for.

Kvalitet og glade medarbejdere
Selvom at vi vækster, går vi aldrig på kompromis med vores værdier. Det betyder, at vi stadig skal være en rigtig god arbejdsplads for vores ansatte, og at vi hver dag leverer kvalitet og de bedst mulige løsninger til vores kunder.

Skal vi hjælpe jer?En uforpligtende snak...

Er du interesseret i at vide mere om service management, overvågning eller automatisering i din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Vi vil gerne indgå i en dialog og give indput og sparring, uanset om du allerede har en løsning, eller du overvejer, hvad der er det rigtige valg for dig.

Har du allerede en løsning, kan du også rekvirere os til at lave et servicetjek.

Giv os et kald, send en mail eller find en af vores specialister.

Send os en mail, så hører du fra os.

Kontakt os allerede i dag på tlf.:

+45 7034 5657