Om Syspeople - en erfaren ServiceNow partner

Syspeople er specialister i service management og digital transformering. Vi tilbyder dig nogle af Danmarks skarpeste kompetencer på området.

Syspeople ydelser

Syspeople tilbyder værdiskabende løsninger baseret på anerkendte teknologier inden for service management. Vores løsninger er målrettet virksomheders IT-, og driftsfunktioner, kundeservice og shared services.

Vi tager ansvar
Med forretningsindsigt og dybe tekniske kompetencer tager Syspeople ansvar for at skabe værdi til dit projekt og til din virksomhed.

Digital transformering
Som en aktiv medspiller og facilitator af digital transformering, skaber vi sammen med dig løsninger, der styrker samarbejde og konkurrencekraft i din virksomhed.

Med Syspeople som partner får du integrerede løsninger inden for ServiceNow og Microsofts produktsuite, herunder System Center, Azure m.m.

Agil projektmodel og dedikerede kompetencer

Med en agil projektmodel og dedikerede kompetencer sættes et team af højt motiverede og kompetente folk, der sikrer, at dit projekt kommer helt i mål.

Hele vores projektmodel er bygget op med henblik på at give dig den størst mulige succes med dit projekt.

Bliv udfordret
Du vil opleve Syspeople som en medspiller, der sætter dig og din forretnings mål i højsædet, og en partner der udfordrer dig på tilgang og løsning.

​Syspeople er eksperter i at integrere Microsofts produktsuite med ServiceNow til en samlet løsning, der giver din IT-afdeling det komplette overblik og mulighed for at agere.

Syspeoples mission

I Syspeople ønsker vi at gøre en forskel for vores kunders forretning, og vi ønsker at skabe en fantastisk arbejdsplads. Det afspejler sig i vores mission, som vi stræber efter:

At skabe et fantastisk sted at arbejde, et miljø som sikrer work-life balance og personlig udvikling. At være en væsentlig og u-undværlig samarbejdspartner for vores kunder, der bidrager til at gøre en positiv forskel for vores kunders forretning og deres ansattes arbejdsforhold og -opgaver.

Syspeople i konstant bevægelse

I Syspeople er vi under løbende udvikling. En positiv udvikling, som vi kan takke både kunder og medarbejdere for. Syspeople vækster også, og det kommer vi formentlig til fortsat at gøre, men det skal ske kontrolleret og uden at gå på kompromis med vores værdier. Værdier som betyder, at vi stadig skal være en rigtig god arbejdsplads for vores ansatte, og at vi hver dag leverer kvalitet og de bedst mulige løsninger til vores kunder.

Gazelle og AAA

Vi er udnævnt til Gazelle af Børsen og hos Dun & Bradstreet har vi en AAA-kreditrating. 

Eksperter i service management

Henvender du dig til Syspeople, får du adgang til specialister inden for minimum et af områderne: Service managementovervågning eller automatisering. Syspeoples medarbejdere har fokus på at skabe et sammenhængende it-miljø, der fungerer på tværs af platforme, så det skaber størst mulig værdi for din virksomhed og din IT-organisation. 

Vi møder dig med interesse, passion og integritet. Vi ønsker at bidrage til, at du får den bedste løsning.

Vil du vide mere?

Lad Syspeople kontakte dig.

Sparring med Syspeople?

Hvis du er interesseret i at vide mere om service management, overvågning eller automatisering i din virksomhed, så vil vi gerne indgå i en dialog og give indput og sparring, uanset om du allerede har en løsning, eller du overvejer, hvad der er det rigtige valg for dig.

Har du allerede en løsning, kan du også rekvirere os til at lave et servicetjek.

Kontakt os på telefon +45 70 34 56 57 eller mail info@syspoeple.dk.