Solution Architect med faglighed i højsædet

Er du en af vores nye solution architects, der med teknisk knowhow og fuldt fokus på kunden kan drive projektforløb relateret til avancerede Service Management løsninger?Det er en stilling i et særdeles fagligt miljø med mulighed for at styre din egen hverdag og med et ansvar for virksomhedens kunder både inden for teknisk arkitektur og opfyldelse af kundens mål.

Vi søger en teknisk orienteret projektkonsulent/arkitekt, som med fuld fokus på kunden skal udvikle og drive projektforløb relateret til avancerede Service Management løsninger. Du bliver i jobbet ansvarlig for et udvalg af vores kunder, dels på løsningernes tekniske arkitektur og dels på kundernes tilfredshed med det samlede engagement.

Dit mål er at sikre værditilførsel igennem effektive projektforløb og samtidig sikre, at kunden får indsigt i den tilførte værdi. 

Om dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil være meget varierende. Efter et indledende forløb hos Syspeople vil du komme til at stå som løsningsarkitekt med henblik på at tilegne dig forståelse for din kundes arbejdsgange og processer. Du afholder selvstændigt eller i samarbejde med andre workshops i forbindelse med løsningsdesign og udarbejder kravspecifikationer med dertil hørende indhentning af specifikationer og estimater. Du vil også være den primære person i forbindelse med gennemførsel af projekter ved implementering, afholde lettere uddannelse, uddelegere opgaver til kollegaer i teamet samt sikre overlevering og idriftsætning af løsninger.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et forretningsområde i vækst, hvor du kommer til at samarbejde med særdeles interessante virksomheder. Kunderådgivning relateret til effektivisering af processer gennem udnyttelse af teknologiske muligheder med henblik på at finde de rette løsninger. Udfordrende konsulentopgaver i et uformelt miljø med høj faglighed og professionalisme. Særdeles gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, hvor der er fuld fokus på din kompetenceudvikling.

Du bliver en del af Syspeople og du vil opleve en passioneret og samarbejdsorienteret virksomhed, der brænder for at skabe effektive løsninger for alle kunder. Vi har fokus på at alle vores kunder skal være tilfredse.

Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, som modsvarer dine kvalifikationer.


Integritet, ansvar

og en Positiv tilgang

Dine kvalifikationer

Vores forventninger  til dig, har vi opsummeret her:

  • Relevant teoretisk uddannelse.
  • Minimum fem års praktisk erhvervserfaring.
  • Gerne fra et konsulenthus eller en større brugerorganisation.
  • Kendskab til eller erfaring med ServiceNow er en fordel, men ikke et krav.
  • Strategisk tilgang, og kan effektivt analysere komplicerede processer
  • Du formulerer dig professionelt på dansk og engelsk i tale og skrift.

Du motiveres af at lede dialogen med beslutningstagere og andre interessenter, hvor du er den faglige ekspert. Du trives godt i en hverdag med omskiftelighed i dine opgaver. Du har evnen til at indlære hurtigt, og så arbejder du selvstændigt og løsningsorienteret, og sætter en ære i at afslutte dine projekter.

Kontakt

Det er Cruit Consult der står for rekrutteringen. Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm, Cruit Consult på telefon 4085 5044 for yderligere information. Jens Peter er tilgængelig indenfor almindelig åbningstid eller hvis det passer dig bedst i tidsrummet 17.00 - 20.00 på hverdage.

Udfyld ansøgningsskema

Indkomne ansøgninger vurderes løbende, så indsend din ansøgning snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.