Vil du være del af rejsen i Syspeople?

Vi leder løbende efter nye medarbejdere. Nedenfor kan du se vores ledige stillinger:

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger. Men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Har du erfaring med Service Management?

Syspeople er et firma kørt af folk, som alle brænder for og er dedikerede til at levere den bedste service management løsning på markedet.

Vi vækster og leder løbende efter nye medarbejdere med kompetencer indenfor Service Management og vores produktlinje ServiceNow. Det gælder både solution architects og udviklere.

Hvis du har erfaring med ServiceNow eller relaterede produkter, vil vi meget gerne høre fra dig på info@syspeople.dk, eller udfyld kontaktformularen nederst på denne side.

Samarbejde i Syspeople

I Syspeople har vi valgt en samarbejdsorienteret tilgang til alle projekter. Det betyder, at alle projekter er udført af et team bestående af solution architects, teknisk velfunderede udviklere og en projektleder. Det er teamet, som sammen udgør specialistfundamentet til at levere den bedst mulige løsning til kunden.

Hvert delprojekt løses af den person i teamet, som er bedst rustet til at udføre den pågældende opgave. Det er også den akkumulerede viden af hele projektteamet, der udgør grundlaget for rådgivningen af en kunde og for at levere den rigtige løsning til kunden.

Vi arbejder ud fra en agil projektmodel, der bygger på ServiceNows delivery model.

Integritet og gode rammer

Vi ønsker i Syspeople at skabe rammerne for en god arbejdsplads. Udover at bidrage til din professionelle udvikling, prioriterer vi at skabe de bedste rammer for samarbejde og god kollegial adfærd. Under alle omstændigheder prøver vi at opføre os med ordentlighed i forbindelse med hinanden og i de løsninger, vi leverer til vores kunder.

Du vil opleve en dedikeret og samarbejdsorienteret virksomhed, der er passioneret omkring at skabe effektive løsninger til alle kunder. Vi fokuserer på at sikre, at alle vores kunder er tilfredse.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til os, er du meget velkommen til at kontakte os. Brug kontaktformularen til højre. Alle henvendelser bliver håndteret med diskretion.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere eller ønsker at starte en dialog.

Ønsker du at dele en fil med os kan det ske her