Vil du med på rejsen i Syspeople?

Vi søger løbende medarbejdere. På nuværende tidspunkt er følgende stillinger opslået:

► Solution Architect ServiceNow

Læs mere om de opslåede stillinger ved at følge link.

Har du erfaring med Service Management?

Syspeople er en virksomhed, der drives af mennesker, som alle er passionerede og optaget af at levere de bedste service management løsninger i markedet.

Vi vokser, og vi søger løbende nye medarbejdere, som har kompetencer inden for Service Management eller vores produktlinie ServiceNow. Det gælder både løsningsarkitekter og udviklere.

Har du erfaring med ServiceNow eller relaterede produkter, hører vi meget gerne fra dig på info@syspeople.dk, eller udfyld kontaktformular nederst på denne side.

Teamwork i Syspeople

Vi har i Syspeople valgt en teamorienteret tilgang til alle projekter. Det betyder, at alle projekter udføres af et team bestående af løsningsarkitekter, teknisk velfunderende udviklere og en projektleder. Det er teamet, der tilsammen danner det faglige fundament for at levere den bedst mulige løsning til kunden.

Hver delopgave løses af den person i teamet, der er bedst rustet til at løse den pågældende opgave. Det er også den akkumulerede viden i projektteamet, der danner baggrund for rådgivningen af kunden og for at levere den rigtige løsning til kunden.

Vi arbejder ud fra en agil projektmodel, der bygger på ServiceNows leverancemodel.

Integritet og gode rammer

I Syspeople ønsker vi at skabe rammerne for en rigtig god arbejdsplads. Ud over at bidrage til din faglige og personlige udvikling, så prioriterer vi at skabe gode rammer for samspil, samarbejde og god kollegial adfærd. Vi forsøger i alle forhold at agere med ordentlighed i forhold til hinanden og i de løsninger, som vi leverer til vores kunder.

Du vil opleve en passioneret og samarbejdsorienteret virksomhed, der brænder for at skabe effektive løsninger for alle kunder. Vi har fokus på, at alle vores kunder skal være tilfredse.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til os, så er du meget velkommen til at kontakte os. Brug kontaktformularen her. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Kontakt os

Kontakt os hvis du vil vide mere, eller du ønsker en dialog.

Ønsker du at dele en fil med os kan det ske her