Overblik over it-supporten i DK Company med ITSM.

Med en organisation, der er fordelt på 4 lokationer, har det givet god mening at indføre ServiceNow i DK Company til at understøtte IT-supporten. Løsningen har bidraget med systematik og vidensdeling og dermed givet værdi til både supportorganisation, brugere og ledelse.

Tobias Laursen, CIO i DK Company med ansvaret for 24 medarbejdere i IT-afdelingen, fortæller: ”Der var behov for transparens, specielt med en organisation fordelt på 4 lokationer. Vi ønskede en ITSM-løsning, der kunne understøtte hele vores supportorganisation og være med til at skabe struktur på de mange henvendelser.” DK Company short-listede et antal leverandører, og valget faldt på ServiceNow med Syspeople som leverandør.

Det rigtige valg

Tobias Laursen har været tilfreds med valget: ”Vi har ikke fortrudt vores valg af hverken ServiceNow eller Syspeople. Syspeople har været en god partner for os. Vi har fået værdi for pengene. Jeg regner tit i tid, og hvis jeg skulle lave en business case på implementeringen af ServiceNow, ville det være en god business case.”

Syspeople og ServiceNow var det rigtige valg."Syspeople har været en god partner for os. Vi har fået værdi for pengene."

Positiv feedback organisation

DK Company har modtaget positiv feedback fra brugere i forbindelse med implementeringen af ServiceNow. En af de ting, som er med til at gøre en forskel for brugerne, er adgangen til at følge sagen i systemet. Det betyder, at brugere ikke længere har behov for, at Syspeople har været en følge op telefonisk eller via mail.

Også i IT-organisationen har der været en solid og god opbakning til ITSM-projektet. Tobias Laursen fortæller: ”Medarbejderne har understøttet hele implementeringen, og der har i ITorganisationen været ambassadører og front-runnere. Bl.a. har nogle medarbejdere været aktive med at oprette artikler i virksomhedens knowledgedatabase - mere end én pr. dag. Det arbejde kommer hele organisationen til gode, og i takt med udbygningen, bliver vi bedre og hurtigere til at løse de enkelte sager.”

Incidents løftes til Problems

Tobias Laursen tilføjer: ”Det er i processen væsentligt for os at tænke end-to-end. Med tiden skal vi blive bedre til at løfte incidents til problemer. Et incident kan måske løses nu og her på en enkel måde, men løses det underliggende problem, så vil vi spare mange brugere for at kontakte os fremadrettet. Det giver bedre effektivitet i både IT-organisationen og hos vores brugere. ServiceNow understøtter den proces og giver et godt indblik i, hvad der går godt, og hvad der går mindre godt.”

Ledelsesværktøj

Tobias Laursen og resten af organisationen anvender aktivt den rapportering, som følger med ServiceNow: ”Det er gode rapporteringsværktøjer, vi har fået i ServiceNow. De er med til at skabe både ro og transparens i organisation og ledelse. Informationerne betyder bl.a., at vi som ledere kan være med til at fjerne de show-stoppere og udfordringer, der måtte være i projektet eller i det daglige arbejde”.


"Hvis jeg skulle lave en business case på implementeringen af ServiceNow, ville det være en god business case."

"Syspeople har understøttet hele implementeringen på en god måde med udgangspunkt i best practice processer og ITIL."

Syspeople - en god partner

”Syspeople har været gode til at holde os på sporet og understøttet en god forankring og best-practice implementering,” fortæller Tobias Laursen. ”Syspeople har understøttet hele implementeringen på en god måde med udgangspunkt i best practice processer og ITIL. Vi har fået en løsning, som er et godt fundament for vores nuværende organisation og et
godt afsæt til næste projektfase, som bliver Problem Management.”

Læs mere om Syspeople